Curaçao december 2024

De mooiste Curaçao vakanties:

TUI - vakanties naar Curaçao
Prijsvrij - vakanties naar Curaçao

Curaçao in december

Curaçao in december is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Op deze pagina vertellen wij je waarom deze wintermaand een populaire periode is om Curaçao te bezoeken voor een vakantie. Geniet van een heerlijke strandvakantie op het warme tropische eiland. Aan de hand van het gemiddelde weer kan je een inschatting maken van hoe het weer zal zijn in 2024.

Weer Curaçao december

Is december een geschikte maand om op vakantie te gaan naar Curaçao? Wij vinden het een zeer geschikte maand voor een vakantie. Het weer is er namelijk in deze maand goed, helemaal in vergelijking tot de winter in ons land. Meer over de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren en het aantal dagen met neerslag vind je hieronder.

De top 3 mooiste hotels, volgens ons, vind je hieronder. De ligging is perfect; aan het strand.

Top 3 vakanties in december Curaçao

Renaissance Wind Creek Curaçao Resort - All inclusive

Renaissance Wind Creek

Het Renaissance Wind Creek is een aanrader. Veel Nederlanders kiezen ervoor om van het warme weer te genieten. Dit hotel ligt aan het strand en vlakbij Willemstad.

30°C

Privé strand

Zoetry Curaçao Resort - All inclusive

Zoëtry Curaçao Resort

Een luxe vakantie gezocht? Zoek dan niet verder en bekijk dit prachtige 5-sterren resort met mooi zwembad en all inclusive formule.

30°C

Luxe resort

Mangrove Beach Resort Curaçao - All inclusive

Mangrove Beach Resort

In december genieten van een strandvakantie met kinderen? Bekijk dan dit resort eens! Het hele gezin vermaakt zich hier prima aan het strand en in het aquapark.

30°C

Privé strand

Temperatuur Curaçao december

Hoe warm is het op Curaçao in december?

Temperatuur december Curaçao

Temperatuur december (max) 30℃
Temperatuur december (min) 25℃
Zonuren 8
Dagen met neerslag 9
Zeewatertemperatuur 28℃

In bovenstaande weer tabel kan je het gemiddelde weer zien van de maand december op Curaçao. Aan de hand van het gemiddelde kan je een goede inschatting maken van de temperatuur, het aantal dagen waarop er neerslag valt, het aantal zonuren en de zeewatertemperatuur. Het is een geschikte maand om op vakantie te gaan wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie of strandvakantie.

Winterzonbestemming

Wat wordt er onder een winterzonbestemming verstaan? Winterzon is een term dat veel gebruikt wordt om vakanties aan te duiden waar het warm is in de winter. Curaçao is een populaire winterzonbestemming voor de wintermaanden vanwege het constante klimaat en de hoge temperaturen.

In december naar Curaçao? (samenvatting)

  • 30℃ max.
  • 25℃ min.
  • Winterzonbestemming
  • Zeer geschikt
  • Het is er warm
  • Beste reistijd

Informatie over Curaçao

Op curacaovakantie.nl vind je nog veel meer informatie, bekijk ook deze pagina’s:

Curaçao tips:

Curaçao vakantie
Vakantie Curaçao
Vakanties naar Curaçao

Curaçao vakantie

Op vakantie naar Curaçao? Geniet van de mooie stranden en de prachtige hotels en resorts. Wij zijn dol op het eiland en vertellen je er graag alles over. Wat is er te doen en wat zijn de leukste plekjes? Hoe lang is het vliegen en wat zijn de beste hotels? Veel plezier op onze website en mocht je vragen hebben, mail gerust!

Curaçao