Vliegtijd Curaçao

De mooiste Curaçao vakanties:

TUI - vakanties naar Curaçao
Prijsvrij - vakanties naar Curaçao

Hoelang is het vliegen naar Curaçao?

De vliegtijd naar Curaçao vanuit Nederland is handig om te weten wanneer je een reis gaat maken. Vanaf welke luchthavens wordt er naar Curaçao gevolgen en wat is de reisafstand? Alle informatie over de vliegtijd naar Curaçao vanuit Nederland en andersom vind je op deze pagina.

Vluchten naar Curaçao met alle informatie via tui.nl:

AMS

Schiphol Amsterdam

CUR

Curaçao International Airport

Vluchten met vliegtijd naar Curaçao

Vliegtijd Curaçao – Amsterdam

Vliegtijd Curaçao

De vliegtijd naar Curaçao is afhankelijk van het feit of het een rechtstreekse vlucht betreft of een vlucht met een tussenlanding. De vliegtijd is ongeveer 9 uur en 45 minuten vanaf Schiphol Amsterdam (AMS). De vluchtduur kan verschillen vanwege de weersomstandigheden. Ook is het handig om vooraf te plannen wat voor jou de beste vliegtijden zijn in verband met het tijdsverschil. Vlieg je liever overdag of in de nacht? Het voordeel van een nachtvlucht is dat je vaak beter kunt slapen dan overdag.

KLM en TUI zijn luchtvaartmaatschappijen die dagelijks vliegen naar Curaçao vanuit Nederland en andersom.

Vluchten en vliegtijd op TUI >>

Vliegafstand

De vliegafstand tussen Nederland en Curaçao is ongeveer 7850 km. Op de bovenstaande kaart kan je de route vinden die het vliegtuig aflegt. Het grootste gedeelte van de vlucht gaat over zee.

Airport Curaçao

De luchthaven heet International Airport en ligt ten noorden van de hoofdstad Willemstad, het adres is z/n Plasa Margaret Abraham.

Airport Curaçao

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Curaçao?

Vanuit Nederland vliegen KLM en TUI dagelijks naar de vakantiebestemming Curaçao, vanaf Schiphol Amsterdam. De afkorting hiervoor is AMS of (AMS) en voor de bestemming is de afkorting CUR of (CUR). Beide vliegtuigmaatschappijen bieden zowel directe als indirecte vluchten aan. Bij een directe vlucht maak je geen tussenlanding en vlieg je direct naar Curaçao. Bij een indirecte vlucht maak je een tussenlading, bijvoorbeeld op Bonaire. De vliegtijd met een tussenlading is langer dan de vliegtijd zonder tussenlanding.

Wat is de prijs voor een vliegticket naar Curaçao? TUI >>

Vanaf welke luchthavens wordt er naar Curaçao gevlogen?

Vanuit Nederland kan je vliegen vanaf Schiphol Amsterdam (AMS).

Tijdsverschil

Is er tijdsverschil tussen deze bestemmingen? Ja, het tijdsverschil is 6 uur in de zomertijd en 5 uur in de wintertijd.

Beenruimte

TUI vliegt met de Dreamliner naar deze bestemming. Tijdens het boeken van de vlucht kan je het zitcomfort kiezen. Je kiezen tussen economy, comfort of deluxe. Vlieg je met KLM dan heb je de keuze uit economy class of business class. Een stoel op de eerste rij heeft vaak ook meer beenruimte.

Tips voor een lange vlucht

  • Ga uitgerust op reis
  • Draag losse kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen
  • Kies voor meer beenruimte, indien dit mogelijk is
  • Zorg voor entertainment, zoals een serie op een i-pad.
  • Neem een kussen mee om te slapen
  • Loop af en toe in het vliegtuig voor wat beweging

Informatie over Curaçao

Op curacaovakantie.nl vind je nog veel meer informatie, bekijk ook deze pagina’s:

Curaçao tips:

Curaçao vakantie
Vakantie Curaçao
Vakanties naar Curaçao

Curaçao vakantie

Op vakantie naar Curaçao? Geniet van de mooie stranden en de prachtige hotels en resorts. Wij zijn dol op het eiland en vertellen je er graag alles over. Wat is er te doen en wat zijn de leukste plekjes? Hoe lang is het vliegen en wat zijn de beste hotels? Veel plezier op onze website en mocht je vragen hebben, mail gerust!

Curaçao