Jan Thiel Baai

De mooiste Curaçao vakanties:

TUI - vakanties naar Curaçao
Prijsvrij - vakanties naar Curaçao

Jan Thiel Baai

De Jan Thiel Baai is een populaire plek op het eiland Curaçao. We vertellen je graag alles over wat er te doen is, de ligging en de mooie resorts. Wat maakt de Jan Thiel Baai zo bijzonder? De laatste jaren is deze plek uitgegroeid tot een populair gebied onder vakantiegangers. Het gebied is op veel punten vernieuwd en daardoor nog mooier geworden. Naast het strand kan je er een aantal winkels vinden en een supermarkt. Wil je op vakantie naar de Jan Thiel Baai? Bekijk dan eens onze aanbevelingen hieronder, dit vinden wij de mooiste luxe resorts van de Jan Thiel Baai.

Jan Thiel Baai resort

Er zijn diverse mooie resorts in de Jan Thiel Baai waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie aan het strand.

Dit vinden wij de mooiste resorts:

  • Chogogo Dive & Beach Resort
  • Papagayo Beach
  • Morena Resort
Hotel Jan Thiel Baai - Chogogo Resort

Chogogo Dive & Beach Resort

Op een mooie locatie in de Jan Thiel Baai vind je het Chogogo Dive & Beach Resort. Het resort ligt vlakbij het strand en heeft meerdere zwembaden en restaurants. Bekijk de foto’s en lees alle informatie op tui.nl.

Jan Thiel strand vlakbij

Goede beoordelingen

Papagayo Beach

Dit is een uniek hotel, gelegen in de Jan Thiel Baai. Het hotel beschikt over een zwembad, prachtige tuin en ligt aan het strand.

Direct aan het Jan Thiel strand

Populair vanwege de ligging

Morena Resort - Jan Thielbaai Curacao

Morena Resort

Het Morena Resort bestaat uit appartementen en villa’s in een tropische tuin. Het hotel heeft zwembaden en geeft kosteloos toegang tot het Jan Thiel strand, op zo’n 5 minuten afstand.

Toegang tot Jan Thiel strand

Villa of appartement

Strand en restaurants

Het strand van de Jan Thiel Baai op Curaçao is gratis toegankelijk voor vakantiegangers die verblijven in één van de mooie resorts in deze omgeving. Wil je het strand bezoeken zonder dat je in een resort verblijft dan betaal je een kleine vergoeding.

Op het strand zijn ligbedden te huren met parasol, ook de palmbomen die er groeien geven wat schaduw en zijn daarnaast erg mooi om te zien. De zee is rustig en het strand bestaat uit wit zand. Het strand van de Jan Thiel Baai is geschikt voor kinderen. Gezinnen met kinderen bezoeken het strand vaak in de ochtend of middag. In de avond is er muziek en is deze plek meer geschikt voor volwassenen.

Naast dat je kunt eten en drinken in de luxe resorts zijn er ook een aantal restaurants aan het strand. Het is erg leuk om te lunchen of dineren op het strand aan de zee. Deze restaurants zijn populair dus het is aan te raden om vooraf te reserveren wanneer je uit eten wenst te gaan.

Restaurants Jan Thiel Baai:

  • Zest Mediterranean
  • Zanzibar Beach & Restaurant
  • Koko’s
  • Tinto Bar Y Cocina
  • Papagayo Beach Club

Online reserveren en de contactgegevens van de restaurants bekijk je hier.

Jan Thiel Baai - strand Curaçao

Ligging

Waar ligt de Jan Thiel Baai op Curaçao? Op het kaartje hieronder kan je de ligging zien. Het is gelegen onder Willemstad. Naast deze baai ligt o.a. Mambo Beach.

Kaart Jan Thiel Baai

Informatie over Curaçao

Op curacaovakantie.nl vind je nog veel meer informatie, bekijk ook deze pagina’s:

Curaçao tips:

Curaçao vakantie
Vakantie Curaçao
Vakanties naar Curaçao

Curaçao vakantie

Op vakantie naar Curaçao? Geniet van de mooie stranden en de prachtige hotels en resorts. Wij zijn dol op het eiland en vertellen je er graag alles over. Wat is er te doen en wat zijn de leukste plekjes? Hoe lang is het vliegen en wat zijn de beste hotels? Veel plezier op onze website en mocht je vragen hebben, mail gerust!

Curaçao